Oscarsgalan 2013

 Då nya hemsidan blev klar i november var avsikten att enbart skriva om Astrologi. Jag kommer att hålla fast vid detta, men står nu inför ett tillfälligt dilemma. Jag behåller den gamla sidan åtminstone ett år till, främst som vägledning för de som inte går in så ofta, och för att kunna skriva lite mer om mitt stora intresse vid sidan om astrologin, nämligen Film.

 

Då vi nu åter står inför cineasternas julafton Oscarsgalan, så är jag både frustrerad och stressad. Jag lyckdes nämligen "avrätta" den gamla Startsidan till "jacobastrolog.se" genom en liten felprogrammering och var tvungen att snabbt (i panik) bygga en ersättare. Denna blev nu i ett helt annat redigeringsprogram, vilket gör att det är komplicerat att koppla ihop alla länkarna. Idag lyckades jag dock lägga in just länken till "ALLA LÄNKARNA" på den gamla sidan, så nu kan man trots allt komma åt alla mina tidigare filmlänkar.

 

Enda kruxet är att allt nytt måste fixas i det nya programmet och detta är helt annorlunda och helt nytt för mig, så jag känner mig minst sagt handfallen. Jag satt i nära tre timmar i förmiddags innan jag lyckades få in denna lilla länk och lyckades även skapa en ny länk för Oscarsgalan.

 

Ni får dock ha tålamod. Som sidan ser ut idag skulle man tro att jag går på droger, hehe. Jag vågar knappt radera eller ändra, för att inte riskera ta bort något som skall vara klar.

 

Nu är det 20 januari och jag är i princip klar med de sista beställningarna innan nyår. Det är bara två kvar och tre privata (inom familjen) innan jag kan lägga arbetet för 2012 till handlingarna. Jag skall snarast redigera klart de återstående länkarna, men vill gärna lägga lite tid på "Oscarsgalan 2013" innan det blir för sent. Galan sänds i år i kanal 9 om jag inte minns fel och går av stapeln natten mellan den 24-25 februari.

 

Välkomna in och följ det knasiga hemmabygget på "gamla sidan" som snart skall bli en specialsite om just Film.

 

Håll ut!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-