Kurser spikade!

  Ja, sommaren gick fort och avslutades i helgen med konsert på Ullevi i Göteborg med yngsta dottern, Amanda 19 år och "Roger Waters - The Wall".

Nu är nya kursdagar spikade inför hösten. Jag är medveten om att det blev lite försenat men valde att lägga kursdagarna här hemma, eftersom detta blir enklare för mig och kostnaderna kan hållas nere.

Nybörjarkurserna kommer att vara endagarskurser "for absolute beginners" mellan kl 11 - 19 med avbrott för lätt lunch här hemma och blir spännande och en bra start för nyfikna nybörjare. Dessutom får deltagarna halva priset på valfri beställning inför Julen.

Fortsättningskursdagarna kommer att bli lite mer avancerade med djupare inblick i olika tolkningstekniker och analyser i s.k. Prognoser - att se tendenser i framtiden.

Vi tar naturligtvis hänsyn till väder och vind och den sena kursstarten kl 11 passar mig bäst eftersom jag är nattmänniska. Hjärtligt välkomna!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ada » GRATTIS!:  ”<3 <3 <3 ”

  • Mikael Nord » Bokslut:  ”En nyårshälsning skickad under 2019 års sista timmar. Med förhoppning om ett bä..”

  • Mikael » Mellandagar...:  ”God till dig också Jacob och förhoppning om ett bättre 2019. Läste att planetern..”

  • Ada » Time-Out:  ”Superbra skrivet ”

  • Eva » Teaser trailer - coming attractions:  ”Grattis Jacob Det måste kännas härligt efter så mycket "blod svett och tårar" oc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-