Sneak preview ur Boken

 Risken är kanske att dagens bloggvariant blir både en spoiler och en lockande bild av den pågående processen med "Boken". Jag vill ändå bara ge er en bild av hur arbetet fortlöper.

 Då jag kanske har en för hög ambition med mitt arbete så är jag medveten om att det växer i omfång. Min önskan är dock att få till en så omfattande bild av min syn på Astrologi och Livet idag, så arbetet får ta den tid som behövs.

 Idag den 27 maj, Stoffes, Vincent Price, Christopher Lee, Richard Schiff (min favorit i "West Wing"), Paul Bettany, Joseph Fiennes, dansaren Isadora Duncan och kocken Jamie Olivers födelsedag, så släpper jag idag lite "teaser trailer" ur Boken.

 Kapitel som är i stort avslutade men som kommer att revideras är "Döden", "Ångest", "Kärlek", "Sex", "Film" och "Familjen".

 Ämnen under process; "Droger och medicin", "Cancer", "Hälsa", "Naturen", "Sorg", "Religion", "Politik", "Musik", "Reinkarnation och Karma", "Framtiden" och givetvis olika bitar om Astrologi, såsom "Astrologi idag och i Framtiden", samt ett omfattande appendix med referenser till filmer, böcker och människor jag refererar till i boken. Har även med en Ordlista med förklaringar av både astrologiska, psykologiska, medicinska och politiska eller filosofiska begrepp, så behöver du inte slå i Wikipedia hela tiden :)

 Som ni förstår har jag tagit på mig en gigantisk uppgift, men det är oerhört stimulerande och inspirerande att vara i processen. Nu tar jag dock en tillfällig paus med processen, eftersom mina kunder och familjen blir lidande, och sommaren är här med fotbolls-VM och ekonomin är en katastrof.

 Dessutom upprepar jag min uppmaning om Ditt deltagande. Du som fått arbete av mig, nyss eller för länge sedan, är välkommen med en kommentar eller kortare beskrivning av din upplevelse, så kommer du med i Boken med ditt namn, om du inte vill vara anonym. Jag har fått in en handfull, men vill gärna ha fler kommentarer så skriv en rad och mejla den till mig.

 Avslutningsvis, som en motbalans till de mörka krafter som växer och som blev bekräftade i EU-valet, vill jag ge er en möjlighet att själva ta del av den fantastiska upplevelsen "Thrive" (Blomstra). En opolitisk och icke religiös beskrivning av "the matrix" i Kosmos. Se den och du får garanterat en både bättre, ljusare och mer kärleksfull bild av Livet på Jorden! Innehåller bl a spännande förklaringar till de s.k. Crop circles.

KLICKA HÄR för direktlänk till filmen på Youtube, med svensk text du kan aktivera, som du kan ge dig själv i present. Du kan sedan sprida denna till människor du bryr dig om. Organisationen bakom filmen vill att alla skall ta del av den GRATIS, därför är den fri att ladda ner så alla kan ta del av den. Detta är faktiskt sant, se själv.

 Detta är bara ett exempel på den positiva kraft och energi jag vill ha med i Boken, så se själv så får du en uppfattning om min syn på Världen idag.

 Du är även välkommen att beställa Födelsetolkning eller Prognos till Sommarrabatt, så beställ idag och lyssna ikväll.

 Grattis Stoffe, du är en stor själ med ett gott hjärta, det skall bli spännande att se dig blomstra ("Thrive") <3

 Jacob 27 maj 2014

Månen och Saturnus i opposition, Oxen - Skorpionen.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-