Framtiden?

Varför vilja veta något om framtiden? Tror ni Janet Gaynor visste vad det betydde när hon vann den allra första Oscarsstatyetten som delades ut 1929? Dessutom för hennes prestation i tre filmer varav "7th Heaven" var en. De andra var "Street Angel" och "Sunrise: A song of two Humans".

 Under mer än 35 års tid har jag blivit kontaktad av människor med ibland svåra och allvarliga frågor. Men lika ofta handlar det om ren nyfikenhet. Kommer jag att flytta eller få ett nytt arbete? Hur går det med min relation? Blir jag frisk igen? Ser det bra eller jobbigt ut framöver? Är det lönt att påbörja en utbildning?

 Astrologen är inget orakel men kan ge klara besked på de flesta punkter. Det mesta går att mäta och bedöma i olika cykler, beroende på typ av fråga. Vad man sedan väljer är upp till personen själv. Astrologen kan bara peka ut de olika alternativen och troliga konsekvenser.

 Så är du nyfiken på ditt arbete, dina studier eller något annat privat är du välkommen att fråga om råd.

Astrologen har dessutom tystnadsplikt.

Jacob, 15 november 2018

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-