Time-out slut

James Cagney James Cagney
 Dessvärre håller inte min planering när det gäller utgivningen av boken.
 Den är nästan klar, men tid, kraft och ekonomi är slut, så jag tvingas till paus med redigeringen. Dessutom krånglar det med redigeringen. Svårare än jag räknade med. Har någon tips på bra PDF-program så hör av er. Tvingas dessutom skaffa en något yngre begagnad dator innan slutredigeringen så jag kommer redan från idag att erbjuda årets "Julrabatt" för er som väntat.

 Välkomna att höra av er i god tid innan julhelgerna!

 Nytt datum för Boken blir våren 2015. Jag upprepar min vädjan till dig som tidigare fått en tolkning. Vill du vara med i boken med en liten kommentar så hör av dig. Alltid spännande att läsa vad andra tycker om att få sin tolkning.

 Gratis Tilda idag <3

Jacob, Anebo 18 oktober, Månen i Lejonet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-