2013?

Nytt år med nya förhoppningar. "Same procedure as last year?"

 

Anebo ringde in det nya året utan vare sig raketer eller fylla. Skålade i päroncider med silversked och äppelbit i handen som vanligt, när Jan Malmsjö gapade på Skansen. Började sedan det nya året med "Gösta Berlings saga" från 1924 innan vi utmattade somnade vid 03 nåt?

 

Jag brukar ha för vana att göra en utvärdering eller ett litet symboliskt bokslut varje år och 2012 hamnar på ett bra "Plus". Bytte till yngre bil "Lorelai" och åkte på minitripp till Skåne. Hälsade på äldste sonen med familj i Bollebygd. Hälsade på äldsta dottern med familj i Tyresö och yngsta dottern i Tallkrogen. Slet med Ny Hemsida och blev av med två trasiga tänder och överlevde förbannelsen med "21 dec 2012"-syndromet.

 

Vad har då 2013 att bjuda på? Jag har redan fått förfrågan om kurser och föredrag och skall försöka erbjuda lite mer på astrofronten. Har lite planer för huset men yngsta dottern planerar för studier utomlands och det skall bli spännande att se var hon hamnar i höst. Känner personligen att jag måste fortsätta min "självrenovering" och försöka bli av med både några extra kilon, gubbmage och få lite bättre flås, så det blir garanterat några extra rundor i skogen i vår.

 

När det gäller den stora Världen är jag tyvärr mindre hoppfull. Pluto-Uranus är fortsatt aktiv under året och leder troligen till fortsatta "nödvändiga förändringar" av nödtvång. Tror tyvärr att både smärre katastrofer och lättare kaos blir vardagsmat. Frågan är bara VAR det sker. S.k. mellanår för fotbollen, utan får följa fortsatt VM-kval istället, inför fotbolls-VM i Brasilien 2014. Politiskt har Reinfeldt bara ett år kvar till valet 2014 och vi lär väl få se nya ansikten hos både KDS och Centerpartiet under året.

 

Mina personliga förhoppningar känns dock bra. Jag ser fram emot både nya planer och idéer och skall så snart som möjligt färdigställa de sista länkarna på Hemsidan. Ni är även några stycken (5 st) som väntar på era beställningar och börjar med Margaretha och Irena idag. Jag blev ju totalt däckad av tandläkarbesöket innan Jul, så jag fick hålla upp tills dottern kom hit för att fira sitt jullov. Hann bara med Annika F när dottern var i Kalmar två dygn, så ni andra får vänta några dagar. Jag fokuserar enbart på umgänget när hon är här, eftersom det bara är jul och sommar hon kan slappna av fullt ut.

 

Nu tar vi nya tag inför det spännande 2013 med Jupiter i Tvillingarna och Kräftan! God fortsättning!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-