Tvillingar fyller 50 år!

Mikael gnällde som vanligt om att det var länge sedan "Bloggen" publicerades. Jag vet, men för att citera John Lennon; "life is what happens when you´re busy making other plans".

Sedan förra våren har yngsta dottern bott hemma en kortare period och sedan via egen lägenhet fått jobb i Uppsala. Hösten och vinterns planering havererade på grund av att jag lite oväntat lyckades få runt 50 träd avverkade hemma på tomten. Av dessa fick jag ta hand om c:a 20 till egen ved och "städningen" är ännu inte riktigt klar. En "sedvanlig" period med min återkommande bronkitis försenade mina astrojobb i januari och under februari fick jag hjälpa till med att tömma och städa två olika lägenheter och Oscarsgalan och mina systrars 50-årskalas tog resten av min "dyra" tid.

 Nu är dock våren äntligen här med blåsippor, vitsippor och igår en myrinvasion. Fick tyvärr återfall av min bronkitis då jag under påsknatten agerade chaufför och fick skrapa rutan på bilen, så jag har hostat irriterande i några dagar nu.

 "Boken" är visserligen halvklar men processen blir ständigt avbruten så jag vågar inte ens planera något datum längre. Pia har dock fått provsmaka och skall hjälpa mig med slutredigeringen så ambitionen är fortfarande intakt.

 Kurerar mig idag med citron, honung, vitlök och vila men kan inte låta bli att ta små korta promenader i det underbara solskenet.

 Får väl återkomma så snart jag vet mer om publiceringen,

vid pennan

Jacob, 9 april

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-