Prislistan ett kalhygge?

 Hösten är här o vintern o kylan smyger närmare. Saturnus har ännu en gång passerat min Måne och fått mig att inse mina begränsningar. Fick oväntat ett visserligen planerat men ändå plötsligt kalhygge här hemma. En skogsmaskin hjälpte mig att fälla ett trettiotal träd, både tall och björk, som länge stått farligt nära både väg och hus. Tallarna betalar avverkningen och björkarna skall bli värme här hemma under kommande två-tre vintrar, så nu kör jag motorsåg och sliter mig dyngsvettig igen. Hårt men uppfriskande.

 Boken är satt på jäsning som ett bröd och kapitlen blir bara fler, så jag får troligen ransonera och prioritera innan allt är klart. Kanske blir som Hobert med sina sju filmer om dödssynderna? Funderar allvarligt på att försöka komprimera alla tankar och kanske börja med att ge ut en mindre sammanfattning över mitt arbete som astrolog? Slår det väl ut och inte ruinerar mig, så kan det bli fler böcker på andra teman inom astrologin.

 Ett kortare besök på ICA igår blev underligt. Julprylarna framme och Halloween passerade snabbt. Saturnus är min bundsförvant och har både hjälpt och stjälpt mig på livets landsväg, men alltid varit rättvis i sin stränga behandling.

 Lyssnar på Bob Dylans "The times they are a-changing" och känner både förväntan och oro. IS och Ebola är tidens ångestladdade ord och både svensk och amerikansk politik är ett rent skämt. Sossarna och "förbjuden färg"-partiet är som Obama en "Lame Duck" och det är fortfarande en ren tidsfråga när det blir omval. Hur mycket kostar detta samhället? En låtsasregering utan egentlig makt att påverka och Reinfeldt smet bekvämt ut genom bakdörren efter sin egen avverkning av den svenska välfärden. Småföretagarnas profet lilla rödluvan ser sin chans och en ny Allians blir nog snart aktuell.

 Jag längtar efter att få klart min bok, men avverkningen tar idag all min tid ett par veckor framåt och därför erbjuder jag mina trogna kunder 50% på valfri beställning och dessutom en GRATIS egen Prognos om du beställer en analys till en vän innan Jul.

 Anebos svar på Scrooge

Jacob, 5 november

Trevlig Helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-