Sorg

Jacob med Far och Mor 1956 Jacob med Far och Mor 1956















 Det sägs att man skall tända ett ljus istället för att klaga på mörkret. Men allt har sin tid, även sorg och depression. Min systers cancerbesked som hon klarade ut efter mer än ett års kamp, min ljumskbråcksoperation, akuta prostatabesvär, två av mina katthonor borta och under förra året båda mina föräldrar uppstigna till en bättre dimension... Ja, "alle har vi våre problemer", som Marve Fleksnes sa.

 För att utvärdera utgivningen av mina två böcker måste jag krasst konstatera att det inte blev som väntat. På tok för mastigt, tungt och dystert. En massa information som egentligen bara intresserar mig själv och ett beklagande över det mesta på Jorden idag, vilket enbart var deprimerande och negativt. Responsen uteblev oxå och endast en handfull har velat eller vågat kritisera eller kommentera mina brister med projektet. Trots att jag till och med skänkt boken som fil till några goda vänner har jag knappt fått vare sig en kommentar eller tack. Får antagligen skylla mig själv? Har dock planer på en starkt reviderad upplaga med en mer neutral information om vårt dagsaktuella läge i Världen idag. Kanske blir en billigare variant enbart som e-bok?

  I en värld där clowner styr i Storbrittannien och USA och våldet ökar stadigt även i vår lilla skyddade verkstad Sverige är det inte lätt att hålla modet uppe. Så jag skall efter min egen process nu försöka bidra med lite mer positiva energier istället för att "klaga på mörkret". Se bara på det fantastiska landet USA med sin egen blodiga historia med inbördeskrig och sina fantastiska miljöer. Idag en segregerad nation där en dåre styr och en hel nation är drogad av psykofarmaka. Tack och lov börjar den yngre generationen vakna och via sociala medier är idag en ny revolution starkt i växande, så det finns hopp.

 Filmboken har av naturliga orsaker legat på is. Jag har egentligen bara hunnit bygga upp lite olika databaser med historisk information men jag tror ändå den kan bli intressant när den är klar. Troligen en uppdelning av gamla svartvita och stumfilmer och en med mer färgfilmer och inriktad på det nya växande fenomenet Serier.

 Släpper även årets "rabatter" med sänkta priser redan idag eftersom jag inte vill ha den vanliga stressen veckorna innan Jul. Tänk även på att du idag kan få din beställning som en mp-3-fil via nätet samma dag som du beställer den - förutsatt att jag hinner se din beställning och få iväg den naturligtvis.

 Då jag numera lever ensam med mina fyra katter Zlatan 17, Koda och Zingo 15 och Puzzi 14, så är jag oftast utomhus under den ljusa tiden på dygnet, fullt upptagen med att röja i skog och mark, men jag försöker ofta svara via mejl så snabbt jag kan.

Hjärtligt Välkomna tillbaka med dina frågor och förhoppningar och Trevlig Höst,

Jacob, 5 september 2019, Månen i Skytten <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-