Outlast Summer 2014

Sommar och sol....

 Fotbolls-VM är över och jag är mer än nöjd. Har svårt att förstå människor som sade sig ointresserade bara för att Sverige inte var med. "Världens populäraste lek" var som vanligt ett drama i många akter, med tårar, glädjefnatt, fantastiska målvakter, förlängningar, straffar och historiska mål. Hela VM är ju ett enda stort skyltfönster och många tar sin chans till bättre klubbar och ny karriär.

 Jag ville ju inte sticka ut denna gången med mina tips men hade många rätt längs vägen. Att England, Frankrike, Italien och Spanien tidigt åkte ut var självklart och även Brasilien var bara en tidsfråga. Deras tränare hade Saturnus i transit över sin Sol i Skorpionen hela VM och de började ju första matchen med ett självmål av Marcelo. Snacka om omen?

 Brasilien spelade inte ens bra eller övertygande i gruppspelet och Neymars skada kom som ett brev på posten. Mina favoriter var faktiskt både Argentina och Tyskland men jag höll även Portugal och Holland som nästfavoriter. Upptäckte innan VM startade att tysken Thomas Müller hade ett enormt flyt och satte en slant på honom som skyttekung. Han satte fem mål och blev "bara" tvåa. James Rodriguez från Colombia gjorde ju sex och vann. Hade Müller bara gjort ett ynka mål i finalen hade jag håvat in 2.300 kr :)

 Gräsklippning, bad i Björnasjö och Flate häll, badminton och filmkvällar. Hemflyttad dotter lär mig hantera PS4, Xbox o Gamecube, så "gubben" får skärpa sin  simultankapacitet. Favoritspelet är "Resident evil", där vi avverkat 1, 2, 3, 4, 5 o 6. Senaste skräcken dock "Outlast" på PS4 om ett mentalsjukhus. Sjukt inspirerande med tanke på mina kapitel i Boken.
 
Hösten är snart här med nya planer och jag hoppas och tror att Boken blir klar någon gång i oktober-november. Kanske blir en udda Julklapp för mina trogna kunder? Astrokunderna idag verkar dock ha tagit semester, trots att jag tydligt deklarerade att jag finns tillgänglig hela sommaren, så det finns fortfarande både tid och möjlighet att beställa en billig Sommarprognos för ynka 500 kr.

 Ha en trevlig fortsättning och avslutning på sommaren, så hörs vi med fler nyheter lär min favoritårstid kommit igång <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikael Nord » Bokslut:  ”En nyårshälsning skickad under 2019 års sista timmar. Med förhoppning om ett bä..”

  • Mikael » Mellandagar...:  ”God till dig också Jacob och förhoppning om ett bättre 2019. Läste att planetern..”

  • Ada » Time-Out:  ”Superbra skrivet ”

  • Eva » Teaser trailer - coming attractions:  ”Grattis Jacob Det måste kännas härligt efter så mycket "blod svett och tårar" oc..”

  • Anne-Lie » Jul i Aleppo:  ”Du kan ryta som ett lejon bäst du vill . Mig skrämmer du inte och jag ska köpa ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-