Synkad tacksamhet

 Fortfarande väldigt trött, men både rörd och förvånad över alla reaktioner på min "tysta protest". För att lugna er som eventuellt är bekymrade för min del, så måste jag betona att jag verkligen ser fram mot detta beslut. Har som katten sprungit runt o jagat min egen svans för länge nu. Alltid försökt att "göra klart" lite till innan det var dags att sova. "Vem skall gå ut med hunden?" blev till "det får jag göra när jag får tid". Har försökt göra listor, prioritera, avlasta andra istället för mig själv. Kroniskt dåligt samvete för ungar som växer upp. Kroniskt under budget. Kroniskt "jämna plågor".

Mina egna, idag vuxna ungar, har lärt sig flera begrepp som "pappaflyt", "pappa hinner inte", "pappa orkar inte" eller "pappa har inga cash". Måste varit trist att aldrig veta om jag kan eller hinner. "Pappaflyt" är det där fenomenet som poppar upp när du minst anar det. En punktering, en försenad födelsedag, åsknedslag som slår sönder modem, datorn, telefon eller strömavbrott som havererar all planering. Restskatt, kronofogden, skuldsanering, läkarbesök, utredningar....

Jag måste erkänna att jag ändå blev berörd över allt engagemang över mitt beslut. Ni som känner mig förstår och håller med om mitt beslut. Ni som inte känner mig så väl kanske undrar hur jag vågar. Har man levt enligt "5:2"-diet i 20 år är det inga problem. "Jämna plågor" blir en daglig medvetenhet där man kryssar sig fram med olika besvär. Trasig rygg, dåliga knän, försämrad syn på det enda friska ögat, konstant någon tand som spökar, magbesvär, troligen konstant magkatarr eller magsår. En något frustrerande övervikt som känns lite olustig och onödig och ojämna sömnrutiner. Sover oftast bra, men på fel tider och oregelbundet. Kan sova två timmar, vakna, somna om efter två timmar och sova 6 timmar till. Pressar mig ut i mark och skog för konditionens skull. Försöker hjälpa min gamla pappa, 88 år, och besöka min mor så ofta jag hinner och orkar.

Så ni kanske förstår att det skall bli skönt att "stänga av klockan"? Jag är dessutom tacksam över all synk jag upplever idag. Med det menar jag alla subtila signaler som dyker upp. Senast inatt såg jag en film där den ena personen sa; "det kanske är dags att göra ett uppehåll? Så vi kan skriva den där boken?" Snacka om att jag log... (Filmen var en hemsk horror som heter "The Conjuring" som handlar om exorcism. Fruktansvärt obehaglig)

Min "bok" är i princip redan klar, hehe. Det kommer troligen att bli en spännande resa genom ett liv med ångest, stress, besvikelser, rädslor, missbruk, desperation, separationer, ensamhet och livets alla våndor. Men även en ljus och positiv strategi där du både får en kritisk analys genom astrologin och en egen handbok att använda. Vill även uppgradera många astrologiska tillämpningar till vår tids villkor. Det blir definitivt ingen "feelgood" men absolut en djup analys av de astrologiska krafter vi alla har inom oss, var och en på sitt eget unika sätt.

Jag hade en tanke på att eventuellt skapa en blogg där jag kunde uppdatera min process och kanske bjuda på lite brödsmulor längs resan. Eller så försöker jag gå in här istället och uppdaterar processen.

Stort tack i alla fall till alla er som stöttat och uppmuntrat mig. Jag hoppas inte ni missuppfattar mig. Min förmåga att tolka och göra horoskop är det inga "problem med", hehe. Det är väl det enda som fungerar normalt fortfarande, hehe... så hör gärna av er. Time is running out. 7 veckor kvar att beställa. Sedan får du vända dig till andra, dyrare astrologer, hehe.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-