Filmlänkar tillbaka!

 Nu har jag äntligen lyckats med att hjälpligt bygga den "nygamla" sidan igen. Skall detta år bara skriva lite tankar om de största favoriterna och troliga vinnare. Pga tidsbrist orkar jag inte bygga ut Oscarsgalan i år som jag brukar. Har dock lyckats aktivera den tidigare länken "Alla Länkar" så man nu kan läsa alla tidigare länkar om Film och Oscarsgalor, för er som gillar filmhistoria. klicka här: ALLA FILMLÄNKAR

 

Vinterkylan släppte tillfälligt inatt och nu är det blidväder igen. Såg en dramatisering om Scott och hans expedition till Antarktis 1910 igår och beundrade dessa dårar som uthärdade i mörker och gick på skidor 150 mil för över 100 år sedan. Då är det skönt att lägga ved på brasan och vara tacksam över den komfort man lever med, trots svettiga elräkningar.

 

Håll ut! För varje dag ökar ljuset och hoppet om en vår igen...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ada » Corona, covid och omikron...:  ” Mycket klokt skrivet! <3 <3 <3”

  • Ada » GRATTIS!:  ”<3 <3 <3 ”

  • Mikael Nord » Bokslut:  ”En nyårshälsning skickad under 2019 års sista timmar. Med förhoppning om ett bä..”

  • Mikael » Mellandagar...:  ”God till dig också Jacob och förhoppning om ett bättre 2019. Läste att planetern..”

  • Ada » Time-Out:  ”Superbra skrivet ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-