Sagan om Boken

 All vår väntan bliver svår? Nåja. "It is written on the wall". Allt är skrivet. Måste bara korrigeras, sudda lite, omformulera, censurera lite, lägga pusselbitar i rätt ordning och planera design, format och Födelsedatum för "Hela Astrologens Värld".

 Hela processen blev både större och mer omfångsrik än jag planerat, men slutresultatet hoppas jag ändå blir bra. Vågar dock inte ännu tillkännage något datum för publikationen. Saknas fortfarande bekräftelser på vissa moment som måste till och mitt dygn har bara 24 timmar.

 Under sommaren blev ju EM i fotboll lite av ett antiklimax, både för Sverige o Zlatan. Kul dock med Islands framgång. Roligt även för Ronaldo och Portugal att vinna rubbet med stora malar i ansiktet. 

 60-årsfesten blev lättsam och spännande med lagom många besökare, även om jag saknade flera. Underbart med överraskning i form av Paul och Katarina som jag inte sett sedan gymnasiet i Göteborg på 70-talet. Tala om kärt återseende. Tack alla ni som kom och förgyllde dagen. Enda dramatiken ett gäng nyfikna Bålgetingar som tyckte det doftade underbart under tältduken. 

 Nu har jag lyckats laga ladugårdstaket med Bosse och reparerat min varmvattenberedare och fått nya lampor i lagårn o min favoritplats Vedboden, så nu är jag bättre förberedd på höst och vinter. 

 Återkommer med datum för publikationen så snart pusslet är lagt. Håll ut och njut av höstens alla underbara färger,

eder författare och astrolog

på Tildas födelsedag 18 oktober och Månen i Tvillingarna

Jacob

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-