Fullmåne Tvillingarna - Skytten

Efter några intensiva dygn med ett sista utskick via mejl, artikeln "21 dec" och en ny erfarenhet "Thrivemovement" så har det blivit dags för ännu en Fullmåne.

 

Denna gång är Solen i Skytten och Månen på andra sidan (opposition) i Tvillingarna. Fokus på "visioner" och "kommunikation". Skytten är läraren, profeten, pedagogen, clownen och "Gandalf" eller "Dumbledore". Tvillingarna är egentligen allt som har att göra med "Internet" idag, eftersom nyckelordet är "spridande av information" och kommunikation. Vad kunde egentligen vara mer passande än att sitta och uppleva filmen "thrivemovement.com" som jag lade upp på sidan "21 dec 2012"?

 

För er som slött ignorerar denna film eller bara tror att det är ännu en i raden av sensationsknasiga teorier, kan jag bara säga, att ni har ingen aning om vad ni går miste om. Den tar upp mycket konkreta och vetenskapliga resonemang om universell energi och belyser både politisk korruption och "hjälp" från högre intelligenser, s.k. UFO, ex "cropcircles". Den fortsätter med en fördjupad analys av fenomenet "världsekonomi" och avslöjar maktspelet bakom kulisserna. Påminner om fenomenet "Zeitgeist" men är proffsigare och snyggare med mer sakliga förklaringar och vackert presenterat. Den visar på vägar att förbättra och förändra våra villkor och vad du som ensam människa kan göra.

 

Jag satt otroligt fascinerad och bara gapade. Känslan som spred sig i hela kroppen var ändå en känsla av tillit, trygghet och hopp. Den visade att det inte bara finns människor som verkligen GÖR något, utan att det faktiskt även går att påverka utvecklingen i en bättre riktning. Utan flummig idealism eller anarkistiska pekpinnar.

 

Fullmånen är ett maximum av både energi och känslor. Sorgligt missuppfattad är denna dag en STOR dag att både presentera nya saker och att sända ut energi och budskap "online".

Visst är Tvillingar och Skyttar i fokus dessa dygn, mellan tisdag-torsdag, men alla som har en stark Jupiter eller Merkurius eller kanske sin Ascendent eller MC i Skytten eller Tvillingarna, kan hänga med i dessa kreativa energier. Naturligtvis även de som har sin Måne i Tvillingarna eller Skytten. Dessa kan lättare ta till sig de emotionella upplevelser detta leder till, så Grattis!

 

Själv är jag mångfaldigt "påverkad", hehe. Med min Ascendent i Skytten och både en stark Jupiter (Jungfrun) och en stark Merkurius (Jungfrun), i stark kontakt (kvadratur) med min Ascendent. Inte konstigt jag fick en själslig kick av filmen igår. Tyckte därför det var passande att släppa artikeln om "21 dec" inatt.

 

Nu ser vi fram emot ca 10 dagar med sköna, upplyftande Jupiterenergier, eftersom Solen och just Jupiter bildar en stark opposition dessa kommande 10 dagar. Sätt igång nu och planera och töm er på visioner.... who knows what will happen?

 

Jacob

med skönt sällskap av Thomas Newman i bakgrunden (kompositör)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikael Nord » Bokslut:  ”En nyårshälsning skickad under 2019 års sista timmar. Med förhoppning om ett bä..”

  • Mikael » Mellandagar...:  ”God till dig också Jacob och förhoppning om ett bättre 2019. Läste att planetern..”

  • Ada » Time-Out:  ”Superbra skrivet ”

  • Eva » Teaser trailer - coming attractions:  ”Grattis Jacob Det måste kännas härligt efter så mycket "blod svett och tårar" oc..”

  • Anne-Lie » Jul i Aleppo:  ”Du kan ryta som ett lejon bäst du vill . Mig skrämmer du inte och jag ska köpa ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-