NYMÅNE och Nya Tider

 En Nymåne är för mig alltid mer spännande än en Fullmåne. Kallas ibland för "Black Moon" eftersom den inte syns. När månen är ny (kl.16.07 idag) börjar en ny cykel som kulminerar den 12 december med Fullmånen i Tvillingarna. Rent psykologiskt blir man mer aktiv och agerande under Nymånen medan man blir mer passiv och reflekterande efter Fullmånen, när månen är i nedan.

 Alla behöver vi ibland en nystart och själv kommer jag radikalt att ändra mina egna prioriteringar. Som astrolog har dessvärre inte facebook varit till någon större fördel. Kan inte minnas knappt 5 nya kunder under dessa 10 år med facebook, och dessutom tar det en massa onödig tid från andra viktigare sysslor, så jag ämnar minimera mitt engagemang och så småningom avsluta mitt deltagande på "AB Zuckerberg". Jag gick med 2009 mest för att bättre kunna hålla koll på mina fem vuxna "barn" och alla barnbarn och använder idag mest Messenger för att chatta med nära och kära.

Har nu under min rehab från min senaste operation ägnat några veckor åt en krass och självkritisk utvärdering och "städat" på min gamla, tidigare hemsida, som med en god väns hjälp kommer att bli uppfräschad och förhoppningsvis locka fler och nya kunder.

Har inte lagt ner den gamla sidan eftersom jag hade kvar ett 40-tal länkar om Film där, och dessutom kostar den bråkdelen av kostnaden på denna sida. Den tidigare låg på one.com och kostar enbart 450 kr/år, medan denna sida på Hemsida24 som jag haft sedan 2012 kostar 187 kr/månad. Om allt fungerar med ombyggnaden på den gamla sidan kommer jag troligen under nästa år att även avsluta denna sidan.

Har även raderat och tömt min tidigare blogg (Jacobs Astroblogg) som var kopplad till den gamla sidan, för er som minns? Hade en blogg under 2011-2012 som var mycket aktiv, men den var mer samhällskritisk än astrologisk så den är nu raderad.

Jag kommer även att sanera och plocka bort ett antal "onödiga" länkar från denna sidan och har redan uppdaterat och kompletterat några sidor.

När det gäller kommande böcker så blir det minst tre stycken. Först och främst en kraftigt reviderad version av Hela Astrologens Värld 2.0 där allt som inte handlar om astrologi är borta. Sedan blir det två olika böcker helt på engelska om mitt eget specialintresse Film och filmhistoria. (Starz of the Starz). En som fokuserar på stumfilm och de gamla svartvita och en med färgfilmer och vår tids nya fenomen streamade serier, som idag översvämmar nätet. Båda böckerna givetvis med fokus på regissörer och skådespelare och deras horoskop med månen och viktiga aspekter. Samtliga dessa tre publikationer kommer troligen endast att publiceras som e-böcker digitalt och därför bli mycket billigare. Jag kommer troligen även att byta förlag om allt fungerar som planerat.

Glöm nu inte att beställa din analys eller prognos senast den 16 december.

Jacob, 26 november, Sol och Måne i Skytten

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-