Gott Nytt År!

Ville bara kika in och rikta ett stort TACK till alla kära och nära, såhär den allra första dagen på det nya 2013.

 

Jag är överväldigad över all positiv respons och ni var nästan för många som passade på att beställa till den galna 50%-rabatten innan tolvslaget igår. Sist ut via facebook blev en av mina äldsta vänner idag och en glad tjej jag känt sedan 70-talet i Tuve, "Funne" kort o gott <3

 

Jag vill även passa på att hälsa alla mina vuxna barn och alla barnbarn ett Gott Nytt År! Daniel o Angelica i Bollebygd med sina barn Julia, Alexander o Sebastian, Tack även för trevligt besök hos er i somras. Sofia med sin Mikael o lille William i Tyresö. Grattis till ert nya hus, kommer snart på besök! Andreas med sin Malin i Målerås med barnen Lucas, Loke o lilla Freja. Alexander i exil i Santa Barbara i USA och minstingen (?) Amanda, 19 år fyllda 27 december, som valde att fira sitt Nyår här i Anebo.

 

Jag brukar inte vara mycket för Nyårslöften, men skall försöka att uppdatera åtminstone denna Starblog så ofta som möjligt i fortsättningen.

 

Rent ekonomiskt har jag visserligen gått på knäna denna höst med tandläkarbesök och nya vinterdäck, men lovar att inte komma med fler rabatter förrän till nästa Jul, så det så, hehe <3

 

Amanda o jag firade in det nya året med en stumfilmsklassiker från 1924, "Gösta Berlings saga" med en okänd Greta Garbo, av regissören Mauritz Stiller. Baserad på boken av Selma Lagerlöf är den ett intensivt mästerverk med fylla, kärlekskval, fördomar, björnar, vargar, eldsvådor, hat, ondska och djävelskap, precis som en vanlig svensk familj idag, hehe. Se bilden. Hennes sista film i Sverige som ledde till att hon reste till Hollywood.

 

Hoppas även ni som är kvar kan vänta ytterligare några dagar, eftersom jag inte hade kraft att göra de sista beställningarna innan Amanda kom hit och jag vill inte arbeta när dottern är här hos mig, dessa få värdefulla dagar.

 

Gott Nytt År! Jag VET att det blir ett bra år <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mikael Nord » Bokslut:  ”En nyårshälsning skickad under 2019 års sista timmar. Med förhoppning om ett bä..”

  • Mikael » Mellandagar...:  ”God till dig också Jacob och förhoppning om ett bättre 2019. Läste att planetern..”

  • Ada » Time-Out:  ”Superbra skrivet ”

  • Eva » Teaser trailer - coming attractions:  ”Grattis Jacob Det måste kännas härligt efter så mycket "blod svett och tårar" oc..”

  • Anne-Lie » Jul i Aleppo:  ”Du kan ryta som ett lejon bäst du vill . Mig skrämmer du inte och jag ska köpa ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-