Robin Williams <3

 Sommaren börjar ebba ut och tankarna går till höstens planer och nya upplevelser. Ny regering i september och nytt EM-kval börjar för snart 33-årige Zlatan. EM i Frankrike 2016 blir troligen hans avskedsföreställning eftersom VM i Ryssland går 2018.

 Om jag som vanligt får beklaga mig så känns det underligt att bara tre personer passat på att beställa till dumpade Priser i sommar. Nu tar detta erbjudande slut sista augusti, så jag hinner fokusera på slutarbetet med Boken. Förhoppningsvis blir den leveransklar innan Jul.

 Ingen har väl missat att Robin Williams hängde upp skylten i veckan som gick. Enligt min statistik på filmtipset.se har jag sett 19 st av hans filmer o de flesta är makalösa upplevelser. Mina favoriter är dock de lite mer udda "The world according to Garp" och "What dreams may come" som båda tar upp begreppet "Döden" på olika sätt. RIP Robin, Kräfta med Månen i Fiskarna.

 En annan märklig besvikelse är den totala frånvaron av respons på filmen "Thrive" jag rekommenderat flera gånger. Sedan 70-talet har jag läst hundratals intressanta böcker om paranormala fenomen, reinkarnation, jordens roll i kosmos och människans villkor, men denna "Thrive" belyser inte enbart allt som gått fel utan visar även på metoder och vägar att förändra eller göra existensen bättre för mänskligheten. Detta utan religiösa förmaningar eller moraliska pekpinnar. Känns lite som att "kasta pärlor för svinen"...

 Tack även till er som uppmärksammade min o yngsta sonens födelsedag i onsdags. Jag är dock fortfarande förvånad över de som INTE hörde av sig, vare sig via telefon eller ett 5-sekunders klick på facebook. Om jag låter grinig så är det mer av uppgivenhet. Somliga äger inte förmågan att varken uppskatta eller säga tack för hjälpen, tyvärr.

 Nu håller jag tummarna för yngsta dotterns slit med sitt nya jobb och längtar efter min favoritårstid alla kategorier. Hösten är snart här med lugn, tystnad, färger och spännande processer. Läste förresten Stephen Kings bok "Att skriva" under sommaren. Fantastisk bok som ytterligare skärpte min kunskap om hur jag skall gå tillväga.

 Ha nu en skön avslutning på Sommaren. Grattis på er bröllopsdag Tommy & Anne o grattis Miho o kollega Agneta idag <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-