Hektiska dagar...

 Jasså, sommaren är redan här? Våren var även den hektisk, med yngsta dotterns resor till eventuella skolor och mycken vånda med beslut, ansökningar och papper, papper, papper...
Astron har gått på tomgång med förvisso några sporadiska intressanta tolkningar men kursdagen var rolig och inspirerande och gav absolut blodad tand.
Nu hopar sig allt arbete på hemmaplan med gräsmattor, plantagen och träd som måste fällas och förberedas inför nästa vinter. Hade en vag ambition om att byta tak men måste prioritera veden först.
Senaste veckan var spännande och intensiv med yngsta dotterns student i Stockholm, efter 13 års skolgång, med en karriär som startade i augusti 1999 i Simrishamn. Både jag och alla i hennes stora familj blev mäkta imponerade av alla MVG hon lyckades kämpa sig till - över 10 st!!!

Nu är jag åter hemma och skall börja förbereda sommarens projekt och höstens kommande kurser. Jag har vägt för- och nackdelar och kommit fram till att ändå ha några kurser här hemma. Vi kan sitta upp till 8 personer uppe i Amandas "penthouse" - övervåningen. Mat och dryck kan alltid fixas till provisoriskt, eller hur?

Inget Fotbolls-VM eller OS i år utan får nöja oss med damernas EM på hemmaplan.
Ha en trevlig sommar och hör gärna av er om kurser till hösten! Tider kommer inom kort!

Trevlig sommar. (Plockade min första egna hemmatillverkade Jordgubbe igår :) )

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-