"Four More Tears?"

 Bäva månde alla 331 miljoner som bor i "Dårarnas Paradis", där såpakändisar kan bli presidenter och vapen säljs i snabbköpet. Kan se mig själv åka in till ÖB och handla en flaska whiskey, ett maskingevär och lite kattmat.

Eftersom jag sedan länge fascinerats av både politik och amerikansk sådan, var det en tragikomisk chock för fyra år sedan när en sexistisk, rasistisk, narcissistisk clown blev vald av halva den amerikanska befolkningen. Nog för att jag redan visste att de övergödda GMO-jänkarna var enfaldiga och konservativa bakåtsträvare, men att med öppna armar ta emot en notorisk lögnare som sprider både hets och hat och som dessutom gärna frotterar sig med världsledare med tydlig fascistisk agenda, det var mera "nightmare" än vad som fanns på kartan. Säger som Michael Moore; "How the fuck did this happen?" Hans 9/11 blev till ett 11/9 och Roger Waters "The Wall" blev mer aktuell än någonsin. Nu skulle dåren bygga en egen "Kinesiska muren" mot Mexico...

Det är egentligen stora skillnader mellan detta val och det för fyra år sedan. 2016 tog ingen idioten på allvar och alla skrattade åt hans patetiska "löften och hot". Det amerikanska självbedrägeriet fick ett ansikte med Hillarys illusoriska Måne i Fiskarna. Många demokratiska väljare stannade hemma för att det redan var avgjort... The rest is history. Jänkarna gick på den massiva propagandan "Crocked Hillary" och alla hillbillys och skjutglada KKK-anhängare jublade som om de vunnit WW III.

Skillnaden nu är som en skribent skrev, att många inte röstar PÅ Joe Biden utan MOT Trump. "Sleepy Joe" lär kanske bli historisk som både den äldste och minst "populäre" presidenten någonsin. Men, som sagt, INGET kan vara sämre än en ekonomisk diktator som bara gynnar de rikaste av de rikaste och som kunde förföra "the stupid common man".

Själva valdagen, valnatten här i Sverige, ser komplicerad ut. Vi hade i lördags en Fullmåne med exakt samma energier som Trump (Sol-Måne-Uranus), och hoppas inte detta var foreboding inför valet. Månen i Tvillingarna ligger i spänning till Neptunus kl.23 svensk tid vilket antyder både besvikelse och förvirring. Rent kaos i olika vallokaler? De starkaste energierna kommer dessvärre från Merkurius i Vågen som ligger i spänning till både Jupiter, Pluto och Saturnus i Stenbocken. Det "positiva" här kan innebära att många tvingas "tänka om" och ändra sin uppfattning. En helt NY politik? Det negativa kan dock innebära att allt blir försenat, fördröjt och hindrat. Merkurius-Saturnus är en klassiker som antyder "dåliga nyheter", men för vem eller vilket parti? Merkurius-Pluto indikerar dessutom mycket kommunikation i det fördolda och hemligheter som tystas ner? Man skulle kunna säga rent kriminella tendenser. Huvaligen. En annan positiv tendens, om man som jag är demokrat, är Venus quincunx (150 grader) till Uranus i Oxen. Denna brukar vara aktiv när "relationer förändras" till både det bättre och sämre.

Det lättaste brukar ju vara att studera de inblandade personerna, men även USA´s egen karta är intressant. USA (1776) är Kräfta med Måne Vattuman och ASC Skytten. Månen valnatten passerar Mars i USA´s karta vid kl 05 onsdag morgon, svensk tid, vilket kan indikera ilska och våld, men Venus bildar en Trigon till Uranus, vilket innebär oväntade positiva förändringar.

Skall inte räkna upp alla inblandade men har försökt analyser 7 st olika republikanska och 8 st demokratiska representanter och det är oerhört svårt att skilja dem åt. Trump är hyperstressad och frustrerad men även Biden har extremt starka energier. Hoppas han pallar de starka energierna. Han verkar både arg och pratsam och Harris har mycket energi. Kollade även upp både Obama, Hillary, Bill Clinton och Bernie Sanders och de verkar alla ha lite positiva tendenser, men fan trot.

I värsta fall får vi en upprepning av katastrofsåpan från år 2000 där domstolar fick avgöra valet till George W. Bush fördel. Personligen har jag nog aldrig skrattat så mycket som under dessa fyra år, med dagliga tokerier och Trumps Tourette. Han har lyckats avskeda nästan alla i sin omgivning och stått emot alla fake news som en odödlig superhjälte, men frågan är om Världen klarar "Four More Tears"? USA som nation är idag ett utskrattat folk som med sina begränsade handelsavtal och isolationspolitik försöker gömma huvet i sanden som strutsen, ignorerar klimatfrågor och bara ser MONEY som Livets Mening. USA har blivit världens Asylum istället för stormakt där de fattiga blivit fattigare, välfärden raseras och de rika blir superrika.  Ni ser, jag behöver inte ens skriva om Covid eller Corona? Det är ju inte värre än en svår förkylning, säger gurun Trump. Undrar vad de anhöriga till de 236.000 som dött säger?

"What does your heart tell you?"

Håller andan,

Jacob 2 november

PS. Skall försöka skriva ett större inlägg om Corona så snart konsekvenserna av valet lagt sig. DS.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-