Sista dagarna är här!!!!

Sista chansen?

 

Tredje advent idag och ännu ett ljus att tända. Blev många ljus i Connecticut i förrgår. Jag har märkt att jag går o biter mig i tungan ofta. Jag kämpar frenetiskt med att avhålla mig från beska kommentarer om sakernas tillstånd.

 

Får såhär lite efteråt konstatera att jag är mycket glad över all fin respons från kunder, gamla vänner, släkt o bara bekanta över Nya Hemsidan. Ibland får man feedback så man blir generad. Tänkte lägga upp ett litet smakprov här strax. Jag har dock fått mer att göra än förväntat och har i stort sett arbetat dag och natt sedan mitten av november. Jag tackar er alla ödmjukast för detta. Hemsidan har dock blivit lidande, eftersom jag inte hunnit "bygga klart" det som saknas. Hoppas ni har överseende med detta.

 

Har fortfarande många idéer kvar och behöver bara lite lugn och ro, dvs klara av alla beställningar. Har idag bara fyra st kvar och detta innebär att jag inte kan leverera innan Jul längre. Sista dag för brev blir ju nu på torsdag och "den gamle" pallar bara göra ett astrojobb per dygn, hehe...

 

Får väl göra som förr i tiden. Erbjuda er som lider av "sista-minuten-syndromet"; möjlighet att lägga in beställningar ända fram till Nyårsafton, men de blir inte postade förrän under januari månad. Man kan ju alltid skriva ett PresentkortFödelsehoroskop eller Prognos till någon man önskar. Sedan kan de ta kontakt och diskutera vad de vill ha av mig. Betalning måste dock vara mig tillhanda senast 31 december. Jag kommer INTE att lämna rabatt/avdrag fr.o.m 1 januari. Denna gång är jag kompromisslös. Alla arbeten kostar inte bara fullt utan lite mer nästa år.

 

The Final Countdown? Inte utan att man undrar över vad som "faktiskt" kommer att hända kommande fredag? Antagligen just ingenting, men globalt kommer det nog ändå att vara en viss spänning och oro, just beroende på denna förväntan och nyfikenhet.

 

Återkommer med lite Julfunderingar inom kort.

 

Jacob

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-