Väntans tider...

Zötnoz 2002 - 2017 <3 Zötnoz 2002 - 2017 <3

Lätt att misströsta idag. Imorgon onsdag 14 juni är en av årets tuffare dagar. Solen ligger exakt mittemot (opposition) Saturnus i Skytten. Kan ju alltid lite elakt hoppas på att Trumps år blir tufft.
Processen med min numera ökända Bok "Hela astrologens värld" närmar sig sitt slut. Det hela startade för drygt 4 år sedan och jag trodde redan förra sommaren att den skulle vara klar till försäljning. Men ack vad jag bedrog mig. Sommaren och hösten blev lärorik och jag har numera lyckats lära mig alla fel man kan göra. När jag trodde allt var klart runt Jul så hakade det upp sig med förlaget. Jag hann knappt sätta pricken över i innan en av mina systrar blev svårt sjuk i cancer och alla prioriteringar fick läggas åt sidan. Nu har hon genomgått en tuff behandling med strålning och cellgifter och rehabbar sig stark igen. 

Jag skickade till sist in mitt färdiga kompletta manus i maj och fick ett provex av boken att gå igenom. Dessvärre hittade jag ett par rent tekniska fel som var resultatet av tryckningen av formatet och var tvungen att lägga om hela paketet. Skickade in detta igen och har nu väntat i dryga tre veckor på ett nytt provex. Då boken trycks i Tyskland och skickas via DHL så är det drygare än det usla svenska postväsendet. Min förhoppning är i alla fall att kunna godkänna boken så snart den kommer i min hand och därmed finns den i alla bokhandlar inom kort.

Som grädde på moset i dessa Trump-tider med Brexit och attentat överallt så miste jag min äldsta katt, gamla "mormor" Zötnoz för en vecka sedan. Hon fick i alla fall somna in hemma i trädgården lugnt och fridfullt och ligger begravd under en stor Hassel. Hon blev 15 år och hade ett underbart liv här hemma i Anebo. De andra katterna var helt medvetna om processen och har varit både lugnare och tysta och inser att något har förändrats. 

Midsommar infaller som vanligt helt fel i år igen. Natten med Sommarsolståndet infaller redan natten till onsdag 21 juni kl.06.25 - för er som vill vara medvetna om den magiska natten. Altså inte midsommarafton den 23 juni. Lördag morgon den 24 juni kl.04.32 är det dessutom Nymåne i Kräftan för er som ångrar era vinglas med tillsatser, så det är en bra dag för att "börja på nytt" med sitt liv. 

Nu håller vi tummarna för en spännande boksommar.

Trevlig semester, ni få som fortfarande har ett arbete!

Jacob, Anebo, 13 juni
Månen i Vattumannen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-