Försenad process men snabbare leverans <3

En av mina favoriter bland de nominerade till Bästa Film, men den lär inte vinna mer än kanske för Manus? En av mina favoriter bland de nominerade till Bästa Film, men den lär inte vinna mer än kanske för Manus?
Host, host...

Lite skamset får jag backa från mina egna principer. Efter en ren "folkstorm" av protester från vänner och trogna kunder, så håller jag butiken öppen för er som råkar ha vägarna förbi. Somliga av er vägrar kategoriskt att vända sig till andra astrologer och eftersom inte alla mina kunder har facebook så upptäckte de för sent mina nya planer.

Jag får helt enkelt försöka saxa mellan enstaka kunder och bokskrivande så gott det går. Ni får dock räkna med att det kan vara lite svårare att nå mig än vanligt. När jag skriver och redigerar processen så stänger jag ofta av telefonen, eftersom jag tappar fokus när jag är kreativ (Merkurius 45 grader Neptunus) och blir avbruten. Prata gärna in på telefonsvararen så ringer jag upp eller skriv hellre ett mejl. Jag har ju två olika mejladresser o brukar stämma av en gång per dygn.

En nyhet som jag hoppas kan glädja alla nutidsstressade "dubbelklickare" är att jag idag kan skicka mina analyser över nätet. Under processen med pappas bok lärde jag mig att man kan lägga över (ladda upp) arbetet på en så kallad server och sedan kan kunden själv ladda ner den direkt. Hela processen tar max en 15-20 minuter, beroende på din nerladdningskapacitet. Ni behöver alltså inte vänta på en CD med Posten utan kan tanka ner den så fort ni betalat. Bra va?

Jag har testat två olika ställen (servrar) och kommer att välja någon av dem. Mer info kommer men möjligheten erbjuder jag från idag.

När det gäller processen med Boken så är jag fortfarande taggad. Problemet är inte inspiration utan disciplinen som krävs för att inte projektet får elefantiasis. Jag vill ju ha med så mycket som möjligt, men samtidigt får det inte svälla över i storlek.

Jag kom på redan förra året att ni kunder gärna får medverka om ni känner er manade. Eftersom jag under åren fått så mycket positiv respons så tänkte jag ha med ett avsnitt "vad säger kunderna om Jacob och hans tolkningar?". Så känner ni er manade att medverka, skriv gärna ner några korta kommentarer och mejla dem. Jag har kontaktat några av er redan, men har plats för ett tiotal till, så välkomna med era tankar <3

Distraktioner finns det gott om och året som helhet tycker jag själv blir spännande. Vinter-OS passerade rätt obemärkt då vintersporter inte intresserar mig direkt, men tv-serien "Melodifestivalen" försöker jag undvika. Däremot ser jag fram emot Fotbolls-VM i Brasilien i juni-juli och i september har vi ju Val i Sverige. Denna gång behöver man inte ens vara astrolog för att inse att det blir regimskifte. Om nu inte de styrande kommer med överraskande vallöften, typ 5000 mer till pensionärerna eller kanske kalla sig "det mestaste nyaste arbetarpartiet"?

Personligen avskyr jag kylan (tidigare inkarnationer i forna Ryssland) och bär ved varje dag för att hålla nere räkningarna från EON. Jag går dessutom en rask promenad på 5 km varje dag. Det tar runt 50 min och jag har redan avverkat 23 ggr i år. Tyvärr har jag ingen Iphone och kan "skryta" över mina bedrifter på facebook :)

Till sist några rader om min stora passion Oscarsgalan. Jag är medveten om att Hollywood som drömfabrik är ett gigantiskt spektakel där pengarna styr, och jag har sett tillräckligt med "smalare" filmer under åren och det är inte alltid de bästa filmerna som vinner, men dramat fascinerar ändå och jag har nattetid lyckats se ALLA de nominerade filmerna och skådisarnas roller, bortsett från några av de mindre kategorierna Kortfilmer och Animerade Kortfilmer. Fråga mig inte hur jag fått tag på dem. Idag vimlar det av kanaler via nätet för att kunna se och tanka ner i stort sett alla filmer som finns.

Dessutom har mitt filmintresse även smittat mina kids. Mina äldsta minns nog hur vi tidigt och lite "olovligt" såg farliga filmer i Anebo, som "Gremlins" och andra Rated 15. Mina yngre kids har dessutom studerat film i Santa Barbara och den yngsta går idag på Stockholms Filmskola och har gjort egna filmer sedan 2008, som haft över en halv miljon visningar på Youtube, tecknade mixar av "The Simpsons" och äldre, svartvita filmer.

Om jag hinner skall jag försöka lägga in en kortare artikel om mina tankar kring årets Oscarsgala.

Välkomna att skicka in era tankar om eder astrolog. Jag ämnar bara använda ert förnamn om det är ok för er. Annars använder jag pseudonym.

Nu måste jag ut o gå mina 5 km i 2 graders värme. Brrrr...

Jacob 27 februari 2014

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-