Inställt!

Man får väl såhär efter några dagar känna sig tacksam över utebliven katastrof. Jag brukar ju inte alltid ha rätt men denna gången kändes det riktigt bra att jag var rätt ute.

 

Firade själv "Domedagen" 21 december med att ligga bakåtlutad inne hos min stackars tandläkare. Han slet förtvivlat med att dra ut två tänder i käften som absolut inte ville skiljas från mig. "Värsta i år", sa han. Så nu är jag rejält mör och går på värktabletter. Detta påverkar tyvärr mitt astrojobb så jag kan varken fokusera eller prata in mina tolkningar.

 

Vill ändå passa på att tacka er alla som beställt sedan Nya Hemsidan släpptes 9 november. Tack Malin, Ulrik, Tilda, Ann-Christine, Malin (Hanna), Pia, Kerstin, Bibi (Jan), Tina, Henny, Jemmy, Mimmie, Miho (Yuma), Helene, Anne-Lie, Elisabet, Ingela (Joakim), Johanna O, Lotta, Johanna C, Julia, Ewa, Ann-Sofie, Christer, Anita, Irena, Sofie o Annika <3

 

Idag sitter jag rejält insnöad efter ytterligare 3 dm nysnö och kan inte ens ta mig in till min gamla mor i Nybro. Får ha telefonkontakt och göra ett nytt försök imorgon. Att fira jul med facebook känns rejält skruvat. En del skriver för mycket o lägger upp foton på varenda liten julpryl medans andra inte skriver ett ord. Barnen är spridda över hela jordklotet och firar på sina egna sätt med sina egna kära och jag ser fram emot både besök och ett par slappa dagar.

 

Värktabletterna tar ner energin men får väl försöka ta itu med trappor och gångar ner till vedboden - det är ju fortfarande Skottår!

 

Påminner än en gång om möjligheten att beställa astrojobb innan nyårsnatten, men de måste betalas innan midnatt, hehe. Nästa år höjer jag mina arvoden så jag lär väl bli rejält arbetslös i januari, hohoho...

 

God Jul o Gott Nytt År! Skall förbereda traditionsenlig Nyårskrönika i god tid, så jag kan släppa den Nyåsnatten <3

 

PS. Fotot är omslaget på en av mina udda favoriter "Joulutarina", en finsk produktion som kom 2007 och är en av de vackraste och mer rörande julfimer jag sett. Handlar om hur Sankta Klaus egentligen blev just Sankta Klaus. Sentimentalt, gripande och otroligt vackert <3

 

http://www.imdb.com/title/tt0772176/?ref_=sr_1

 

GOD JUL!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-