Vem vinner? "Politik" del 2

PARTILEDARE 2022 i åldersordning;
 
 Inför den sista duellen ikväll mellan de två äldsta bland partiledarna, socialdemokraternas statsminister Magdalena Andersson och moderaternas Ulf Kristersson, tycks det vara otroligt jämnt mellan de s.k. blocken. Med Fullmåne idag i Fiskarna kan det gå hett till. Kristersson med en konjunktion mellan Merkurius och Mars i Stenbocken har ett hett temperament och pratar ibland innan han hunnit tänka och det kan fälla honom. Magdalena med Merkurius i Vattumannen verkar lite lugnare och är inte lika lätt att provocera. Tror det ändå blir rätt jämnt ikväll eftersom båda två verkar nöjda efteråt.

Ulf Kristersson, Moderaterna,
född 29 december 1963.
Stenbock med Måne Tvillingarna.

Magdalena Andersson, Statsminister Socialdemokraterna, född 23 januari 1967.
Vattuman med Månen troligen i Tvillingarna.
Månen i Kräftan om född efter kl.20.

Johan Pehrson, Liberalerna, född 8 maj 1968.
Oxe med Månen i Jungfrun.

Per Bolund, Miljöpartiet, född 3 juli 1971.
Kräfta med Månen i Skorpionen.

Märta Stenevi, Miljöpartiet, född 30 mars 1976.
Vädur med Månen i Väduren.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna,
född 17 maj 1979, kl.12.42 i Bromölla.
Oxe med Månen i Vattumannen och Ascendenten i Jungfrun.

Annie Lööf, Centerpartiet, född 16 juli 1983.
Kräfta med Månen i Vågen.

Nooshi Dadgostar, Vänsterpartiet, född 20 juni 1985.Tvilling med Månen i Kräftan.

Ebba Busch, KDS, född 11 februari 1987.
Vattuman med Månen troligen i Kräftan.
Månen i Lejonet om född efter kl.22.

Söndag kväll kl.20 stänger vallokalerna och med Månen på nästan samma plats som Jupiter i Väduren kan det indikera aningen mer framgång för kvinnor än män, men Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, som är den enda jag har korrekt klockslag på, är inne i en progressiv framgång. Om det räcker är tveksamt, men då Ulf Kristersson verkar ha en usel kväll blir han kanske dubbelt besviken? Varken statsminister eller ens större än Sverigedemokraterna?
Denna djärva gissning beroende på att både Miljöpartiets Märta Stenevi och Per Bolund och dessutom Centerpartiets Annie Lööf verkar nöjda. Vågar man måla ”fan på väggen” så verkar det sämst för KDS Ebba Busch och Liberalernas Johan Pehrson. Märk dock väl att det saknas viktiga uppgifter för nästan alla inblandade.

Skall dock kolla upp flera inblandade inför söndagskvällen, bland annat tidigare partiledare och Sveriges horoskop, men den stora risken är ju att det inte ens går att bestämma vilka som vunnit redan på söndag. Då får vi alla snällt vänta tills på onsdag för att få besked.

Klart är dock att Miljöpartiet tycks klara sig kvar. Kanske värre för KDS och Liberalerna?

Trevlig Fullmåne med usla TV 4 och hjärntvättande reklamavbrott...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-