Apokalyps i Ukraina

 Ni som känner mig någorlunda undrar nog varför jag varit tyst under i stort sett hela pandemin. Efter mina båda föräldrars hastiga bortgång under 2018 hade jag fullt upp med att processa och lägga om mina praktiska rutiner. Livet gick vidare och följde med skräckblandad cynism USA med en clown vid rodret. Pandemin blev en global chock med miljoner döda och en katastrof för all handel mellan länder och med miljoner arbetslösa som ett direkt resultat av pandemin. Snart uppstod extrema konflikter mellan de som valde att vaccinera sig och de som ansåg att det fanns faror med vaccineringen eller kanske manipulerad information från läkemedelsföretagen?

Well, well, there it is. Den akuta faran med Corona är åtminstone borta nu, även om vi lär leva med återkommande pandemier i fortsättningen. Virus är tyvärr smarta och hittar nya vägar. Ok, vad bra, då kan vi kanske börja leva som vanligt igen?

Icke, sa Putin. Från Trumps fars i USA till en ofattbar "invasion" av ett land i forna Sovjetunionen? Jag påstår inte att jag har all info om denna process men vet att de "annekterade" Krimhalvön redan 2014 och då var det inte mycket protester eller motstånd.

Snart är det en månad sedan den ödesdigra dagen den 24 februari då världen vaknade upp till nyheten om Rysslands obegripliga angrepp. Vad som enligt Putin troligen skulle vara en "baggis" har utvecklats till en global protest där i princip alla förutom 4 fega länder i världen satt ner foten och sagt ifrån. Ryssland har slängts ut från alla idrottsliga evenemang, kommande Eurovision Song Contest, kommande fotbolls-VM, många andra olika idrotter och även bestraffats rent ekonomiskt genom olika sanktioner. Avstängda bankkonton utomlands och uteslutna ur Swift, det globala betalsystemet. Det var främst menat att det skulle drabba de rika oligarkerna, import och export mellan Ryssland och omvärlden avstannar, men istället är en tänkbar konsekvens en ekonomisk kollaps i Ryssland. Tänkte han på detta? Dessutom verkar ju hela världen vilja hjälpa Ukraina med vapen och mänskliga resurser. Fascinerande global empati...

Tror inte varken han själv eller hans "rådgivare" (the 1 % of the 1 % som spelar Gud utan tillåtelse) hade en aning om alla dessa konsekvenser. De som i första hand drabbas är ju som vanligt dessutom det ryska folket, runt 144 miljoner, som får betala priset för idioternas "leka krig". Maten kommer att ta slut, arbetslösheten rusar, köer till allt och indignationen och protesterna lär sannolikt öka. De kan ju inte slå ner och arrestera 144 miljoner, eller? Många ryssar utomlands skäms i onödan och blir trakasserade just för att de är ryssar. Som när alla muslimer plötsligt blev hatade efter 9/11.

Såg en underbar tweet från förre guvernören och filmidolen Arnold Schwarzenegger som jag gärna delar här nedan.

Putin - put in your resignation! (Min systers quote) Jag är 100 % övertygad om att han skjutit sig själv i foten denna gången. Det är inte en fråga OM utan NÄR han mister huvudet, får avgå eller helt enkelt blir utfryst och bortkopplad. Det ryska folket ville inte ha detta "krig" och de ryska soldaterna har varken motivation eller övertygelse  och troligen inte ens en aning om vad som händer. De bara lyder order. De vågar ju inte annat. "Koloss på lerfötter" - det är vår i Ukraina och åkrarna är leriga...

Jag har kollat upp Putins karta (horoskop) och hans paranoida tendenser är tydliga och "tackolov" är hans prognos inte positiv (om man får lov att vara elak). Han är född Våg (född 7 oktober 1952) med Månen i Tvillingarna men domineras av Solen i spänning till både Saturnus och Uranus. "Daddy issues" på astrospråk. Månen i spänning till Saturnus (135 grader) och Merkurius i kontakt (konjunktion) med både Saturnus och Neptunus tyder på både allvar, inskränkthet och en förmåga att manipulera vad som är sant och falskt. Mina tankar gick spontant till det "gamla" tidigare horoskopet över Ryssland från 1917, där både Saturnus och Uranus dominerar.

Jag har inte alltid rätt men denna gång känner jag mig helt övertygad. Putin lyckades göra sig själv till en historisk person som kommer att bli ihågkommen som en dåre eller galning som fick hela världen förbannad. Snacka om dåligt omdöme...

Behöver inte ens ta upp Vattumannen, Ukrainas president Zelensky (född 25 januari 1978) med sin Måne i stolta Lejonet men måste få bli lite ilsken över denna sanslösa "propaganda" som förekommit även här i Sverige. Tanken att Finland eller Sverige skulle bli angripna eller indragna i något slags världskrig är lika pinsam som orimlig. "War is bad for business" och de enda som blir glada är Försvarsmakten i Sverige som får mer pengar till försvaret. Kina går en ömtålig balansgång mellan Ryssland och övriga världen men tjänar givetvis på att ryssarna blir förödmjukade och svagare, även ekonomiskt.

Jag tror det är en större risk att Kina invaderar Sverige än Ryssland. Skäms på er, ni som skrämt våra barn och unga i Sverige. Om Putin kör över Ukraina är det väl troligare att han väljer de baltiska staterna Estland, Lettland och Litauen eller de andra forna småstaterna i Sovjetunionen; Azerbadjan, Kazakstan, Georgien m fl, eller hur? Men hans eget öde är redan beseglat.

Apropå de heta diskussionerna om NATO så låt mig bara påpeka att tack vare Sveriges neutralitet har vi lyckats undvika två världskrig.

"War is bad for business" än en gång. Kanske det är Illuminati eller andra hemliga sekter som ligger bakom alltihopa? Krigsindustrin är en lönsam "business" med miljarders triljoners biljoner i omsättning och som George Orwell skrev "Krig är Fred" <3

Peace Brothers and Sisters

en arg Månskorpion Jacob
Fullmånen 18 mars,
Grattis Ingemar Stenmark, 66 år idag!

oh... btw, jag har börjat arbeta som astrolog igen, för er som känner sig nyfikna på Framtiden :)

Länkar här nedan Lejonet Arnold Schwarzeneggers tweet

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1504426844199669762

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-