Trevlig Sommar!!!

 Tydligen har många haft rese-förstoppning under corona - inget jag någonsin lidit av. Eftersom man frivilligt står som idioter i timtal på flygplatser runt Europa. Läste att det inte bara är Arlanda som haft bekymmer. Till det skall läggas piloter som går i strejk eller blir utestängda från sin arbetsplats. Utöver de som verkligen måste resa i sitt arbete, vad med denna mani att gräset är grönare på andra sidan?  Tror själv att det är lika torrt och gult vart man än landar idag. Södra Europa håller på att brinna upp av nya värmerekord. För att inte tala om bekymren med torka i Afrika. Vad tror ni händer om 20-30 år när södra halvklotet blir obeboeligt och världens vattenbrist inte längre är akut utan en katastrof? Klimatförnekarna idag påminner om blindbockar eller de där som skall slå sönder en hängande åsna med bindel för ögonen. "Tredje världskriget" - om det nu kommer, blir inte mellan Väst och Öst utan snarare mellan fattiga och svältande på ena sidan och de som lever i överflöd på den andra.

Snart är det val här hemma och jag vet redan vilka som vinner - så det så! Skall dock för att roa mig själv och er innan valet göra en enkel skolbokstolkning över politiska fenomen för er att ta del av. Den politiska cirkusen i sverige har slagit nya bottenrekord på löpande band och det måste vara svårt för den politiskt ointresserade att se skillnaderna i argument. Om exempelvis ALLA säger att de är emot NATO så blir det ju ingen debatt alls inför valet. Har själv roat mig med att se om den danska välgjorda politiska serien "Borgen" senaste veckan.

Men ett extremt exempel är väl ändå den "kristna högern" i sverige med den cyniska Ebba (KDS) i spetsen. Hon som borde jobba som fastighetsmäklare istället för politiker. Säger att hon vill delta i Pride men tar annars avstånd från allt som inte klassas som "normalt" sexuellt beteende och nu senast försökte vinna extra points genom någon patetisk manifestation om aborträtt. Givetvis för att haka på den sjuka utvecklingen i USA. Snacka om att vara desperat... KDS har ju sjunkit rejält så något måste de hitta på. Troligen lär vi snart få se flera liknande cirkusnummer från "högersidan". Samma dag jag skrev detta läser jag på aftonbladet att nu vill KDS kemiskt kastrera dömda våldtäktsmän. Ok, kanske begripligt, men sedan? Kastrera alla illegala immigranter? Eller alla som gillar Metallica?

Någon som hört att det är krig i Ukraina? Jasså, inte det? Njae, "15 minutes of fame" är väl över snart. Över 4 månader har gått och det helvetes lidandet är inte över. Putin lever fortfarande trots alla spekulationer om hans hälsa. Det horribla lidandet i Ukraina ställer våran NATO-debatt på sin spets men tror fortfarande inte att vi går med. Än är inte sista ordet sagt. Turkiet är en ren diktatur och Magdalenas kohandel kommer att straffa sig förr eller senare. Snacka om "Årets svensk" - blir det vilden Amineh Kakabaveh? (Skytt, född 6 december 1970).

Själv har jag mycket långtgående planer på att lägga ner min verksamhet. Går knappt att försörja sig längre och konkurrera med alla sociala medier där exempelvis "veckans astro" i aftonbladet får mig att kräkas våldsamt. Rent förlöjligande av den seriösa astrologin och det finns fortfarande människor som faktiskt "tror " på det som skrivs... say no more.

Fick höra igår att Mars och Pluto ligger i aspekt idag och det skall vara en av årets värsta dygn. Jodå, det stämmer, men det skall även finnas en kontakt till de personer som är inblandade i denna aspekt och det är inte alla. Så ta inte för hårt på dessa aspekter. Dessutom är det ju miljoner människor som alltid har denna aspekt.

Apropå politiker så läste jag för ett tag sedan att Lena Mellin i aftonbladet skrev att riksdagsledamoterna tjänar över 70.000 kr i månaden och de behöver inte ens närvara för att trycka på knappar... Dessutom 542 svenska miljardärer idag - "What a wonderful world" - minns ni teveserien "Rich man, poor man"? (De fattiga och de rika)

Desperat astrolog nära personlig konkurs lämnar således 50 % rabatt över sommaren när butiken hålls stängd. Men du får inte din beställning förrän tidigast i slutet av augusti.

Trevlig blöt sommar. Hoppas nu bara dåren i USA sätts bakom lås och bom så han inte ställer upp igen...

Jacob med Månen i Lejonet 1 juli

PS. Någon som sett senaste kalkonen på discovery; "Naked attraction"? Inte jag. Var går nedre gränsen för banaliserande av dejting? DS. och PPS. Tänkte skriva en provocerande artikel om vilka som "vann" eller hade rätt om Corona och covid-19? Antivaxarna eller de som tagit sina 25 doser. Så läser jag att smittan nu ökar i Stockholm... it never ends... DS.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-