"Hela Astrologens Värld"

 Jo, jag har haft mer än fullt upp ett tag. Vad som påbörjades i försynt skala redan 2014 har nu utvecklats till rena LOTR (Lord of the Rings) och min stackars förläggare Pia sliter sin Lejonman i förtvivlan. Sortera, prioritera, välja, vraka, ändra, korrigera, analysera, rätta, berömma, kritisera och ifrågasätta. Tur att hon likt J.K.Rowling har Månen i Jungfrun. 
 Processen har gått både upp och ner och framåt och bakåt, med mycken vånda varvad med inspiration, men nu är alla pusselbitar på plats och Boken har även fått en "working title" - "Hela Astrologens Värld". Kanske med underrubriken "I huvet på en astrolog". Titeln kom till mig när jag lyssnade på mitt årsbarn Karunesh nyligen. Avsikten är flerbottnad för er som kan se kopplingen.

 Trädgården här hemma har blivit eftersatt i vår och skrivarprocessen har vänt mina dygn och allt annat har fått vänta. Men nu är sommaren i full blom och frukter och bär kommer enligt tidtabell. Äntligen lite bad, filmer och avkoppling. Skall bli spännande med layoutprocessen och Pias kreativitet att sammanställa det mastiga materialet. Något datum för publicering är inte bestämt ännu. Beror helt på hur processen fungerar. Det får ta den tid det måste. Hoppas dock att den kanske är klar någon gång i höst.

 Sommaren innebär inte bara sol, bad och vila, utan även ett nödvändigt firande av min 60-årsdag den 13 augusti. Lite svårt att greppa, eftersom jag alltid känt mig mer barnslig än gammal. Har tillsammans med min familj bestämt att hålla Öppet Hus söndag den 21 augusti här hemma i trädgården kl 14, om det är någon som är nyfiken eller bara vill ses igen. Jag lär dock inte kunna umgås som vanligt i vimlet, men det vore kul att återse gamla och nya vänner. Vi bjuder på lite tilltugg och min granne Ing-Marie med kompis underhåller med levande musik. Hoppas bara på fint väder. 

 Meddela gärna i god tid om du dyker upp, så att maten räcker och hjärtligt Välkomna! Återkommer med uppdaterad info om boken.

Trevlig Sommar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-