Snart är det Jul igen

 Upptäckte nyss att min traditionella Julrabatt uteblivit sedan Julen 2013 och blev lite skamsen. Har ju under många år alltid haft en liten rabatt på Ordinarie Priser och tycker det är dags nu igen. Kan ju skylla på den långa processen med Boken som tog över tre år, men nu lever den sitt eget liv, både den svenska och den engelska. Återkommer med lite statistik.

 Har ju själv i år tvingats till längre uppehåll men känner sakta att kraften och lusten kommer tillbaka. All sorg tar tid och med höstens intåg blir det fler timmar inomhus till tänd brasa och stearinljus. Ni som läst min bok vet ju även att jag mår som bäst när jag tolkar horoskop och att jag får energi av processen.

 Jag släpper därför redan idag på John Lennon´s födelsedag den 9 oktober årets tidiga "Julklapp" i form av nedsatta priser på alla beställningar, se Prislistan.

 Jag kommer att lägga upp arbetet med längre intervaller och kommer inte att leverera samma dag som jag tidigare utlovat. (Exemplet med ett Cloud och en mp-3-fil). Men jag kommer att leverera inom några dagar och meddelar samtliga när detta kommer att hinnas med, så "först till kvarn" gäller som tidigare.

 Vill ni absolut ha er beställning innan Jul som Julklapp eller Present, se till att vara ute i god tid. Fram till Lucia kan räcka men meddelar här när tiden blir för kort.

 Jag arbetar under tiden med att sammanställa den kommande Filmboken Stars of the Stars som beräknas klar till våren 2019 och förbereder även att tala in Hela Astrologens Värld som en Ljudbok. Har dock ännu inte klart med Hur detta skall processas. Antingen kommer den att säljas av mig eller något företag som säljer ljudböcker. Mitt förlag Books On Demand har inte detta i sitt utbud.

 Trevlig höst och Välkomna

Jacob, 9 oktober 2018
Nymåne i Vågen

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-